Apartmani

APP1

5

Studio za dvije osobe, u potpunosti namješten: klima uređaj, prostor za sjedenje, opremljena kuhinja, kupaonica s tušem. Balkon je opremljen stolom, stolicama i suncobranom te pruža panoramski pogled na more.

APP2

7

Komforni apartman za dvije do četiri osobe, u potpunosti namješten:  klima uređaj, prostor za sjedenje, opremljena kuhinja, dnevna soba s kaučem na razvlačenje, spavaća soba, kupaonica s tušem.  Apartman nudi veliku terasu opremljenu stolom, stolicama, suncobranom te panoramskim pogledom na more.

APP3

8

Studio za dvije do tri osobe, u potpunosti namješten: klima uređaj, prostor za sjedenje, opremljena kuhinja, spavaća soba (bračni krevet + krevet za jednu osobu), kupaonica s tušem. Balkon je opremljen stolom, stolicama i suncobranom.

APP4

3

Apartman za dvije do četiri osobe, u potpunosti namješten:  klima uređaj, prostor za sjedenje, opremljena kuhinja, dnevna soba s kaučem na razvlačenje, spavaća soba, kupaonica s tušem.  Balkon je opremljen stolom, stolicama i suncobranom.

APP1 Slavica

slavica-1-thumb

U tipičnoj istarskoj kamenoj kući nudimo Vam komforni apartman za dvije do tri osobe, u blizini centra grada, samo 30 m udaljen od mora.

 

APP2 Slavica

slavica-2-thumb

U tipičnoj istarskoj kamenoj kući nudimo Vam komforni apartman za dvije do tri osobe, u blizini centra grada, samo 30 m udaljen od mora.